Hogyan tudnám beállitani hogy a felirat idöben mennyen?
Figyelt kérdés
Leszedtem egy filmet és hozzá egy felíratot. Azt olvastam hogy rakjam öket egymapába és ugyan az legyen a nevük és a felirat végére rakjak egy ".srt"
Ez is megvan. Vlcben megnyitom és elindul a felirat de nagyon rohan
Ezt lehetne orvosolni(?)
2015. okt. 13. 00:33
1/4 anonim válasza:
Mit jelent, hogy rohan? Hamarabb van a felirat, mint a hozzá tartozó jelenet?
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy a film ugyanaz, még vannak különböző változatok. Elsőként próbálj meg olyan feliratot keresni aminek a címe megegyezik filmmel. A cím vége fontos. Nem tudom filmeknél hogy van, de sorozatoknál pl olyan szokott lenni a cím vége, hogy Lol vagy Killers, és az a fontos, hogy a felirat végén is ez álljon pontosan. Bocsi ha h*lyén fogalmaztam, nem vagyok szakértő. :D
3/4 anonim válasza:
1. Legjobb lenne keresni egy feliratot ami jó hozzá.
2. VLC-ben lehet tologatni időben a feliratot. (Menüből vagy gombnyomásra.)
3. Át lehet szerkeszteni a feliratfájl időzítését. (pl. Subtitle Workshop vagy más programmal, de ha nem értesz hozzá, akkor nem fog menni.)
4/4 Ügyet Lenke válasza:
a film (fájl) nevében benne van a feltöltő neve, az általában benne van a felirat fájl nevében is, pl. ha az opensubtitlesről töltesz le feliratot ott meg tudod nézni, hogy bizonyos felirat melyik film feltöltésekhez talál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!