Szeretnék könyvet írni és ehez szeretnék készüléket vásárolni. Mit kellene vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretném legépelni a félig kész könyvemet, ehez viszont nincs készülékem és sajnos ötletem sincs hogy milyen eszközt kéne vásároljak. (tablet, laptot,stb) Viszont az ár is eléggé számít nálam, jó lenne ha nem lenne méreg drága az eszköz. Előre is köszi a segítséget...2015. okt. 7. 16:57
1/8 anonim válasza:
Ott ülsz a pc előtt ebben a percben is. Tömegek használják erre a célra (is) a gépet.
2/8 anonim válasza:
"barmilyen pc" normalis billentyuzettel :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Én a telómról írok ezért gondoltam hátha van valami konkrét pc amit ajálanátok :)
2015. okt. 8. 09:39
4/8 anonim válasza:
Az összes pc alkalmas szövegszerkesztésre, egy megfelelő billentyűzet meg max. pár ezer Ft. Szar ügy, mi?
5/8 anonim válasza:
Hé, egy írógép sose fagy be és tünteti el, amit már leírtál. Csak szólok...
6/8 anonim válasza:
5, a kutya viszont megragja a papirt, a macska lepisili, es elegge nehez konyeden beadni nyomdara a csak irogeppel keszult szoveget...
Viszont, hogy produktiv is legyek, a billentyuzet nagyon nem a "barmi jo" kategoria, foleg nem irasra. Azt tenyleg rendesen meg kell valogatni, ha az ember komolyan veszi.
7/8 anonim válasza:
Az írógép jó poén lehet egy hipszternek, viszont ha bármit is akarsz kezdeni a megírt papírral, akkor azt szkennelni és OCR-ezni kell. Vegytiszta időnyereség...
8/8 anonim válasza:
Plusz írógéppel nem tudod átszerkeszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!