Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri Macbook-ot venni? És...

Megéri Macbook-ot venni? És melyiket?

Figyelt kérdés
Macebook-ot szeretnék venni 14/L

2015. szept. 24. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Filmet tölteni és nézni nem kell Mac! Egy átlagos PC tipusu laptop megteszi, i5, 8gb ram, 500gb hdd. A márkára azért vigyázz, vegyél egy Dellt vagy Hpt vagy valami amerikai vagy japán gyártótól, ne kilós kínai asust vagy testvéreit.
2015. szept. 26. 09:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Az Asus marka nemjo? Miert?
2015. szept. 27. 08:37
 13/16 anonim ***** válasza:

De, az asus jó márka.

Ilyen márkájú notebookom van, én imádom!

2015. okt. 2. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Namost felejts el mindenkit aki le akar beszélni erről az ötletedről. Több embertípus létezik az első aki soha a büdös életben nem venne mac-et ő mindent ki fog találni, hogy lebeszéljen. Őket az érzelmek hidegen hagyják. A második az akinek már egyszer életében eljött a pillanat amikor eljátszott a mi lenne ha gondolattal. A harmadik típus aki bár még windows-t vagy linuxot hajt vagy kitudja mit, ám már átalakítja úgy, hogy minnél inkább hasonlítson a mac-re. És van az utolsó kategória aki eleve mást nem is tud elképzelni. Az igazi probléma Utóbbi hárommal van. Mert ha egyszer az életedben eljön a váltás gondolata akkor már biztos lehetsz benne, hogy meg fogod lépni ezt a szintet. Gyakorlatilag bármilyen érv teljesen fölösleges mondhat bárki bármit. Gyakorlatilag elvesztél a hagyományos számítógépes világnak. Vége a világnak. Úgyis venni fogsz egy mac-et. Lehet húzi halasztani beleálmodhatsz akármit egy windózba de tudod, hogy csak hazudsz és átvered magadat. Úgyis venni fogsz. Nincs mese. Ez a kérdés már régesrégen eldőlt benned, hogy venni fogsz! Ezek érzelmek. Higgy nekem. Én olyan 98-körül kerültem bele ebbe a spirálba. Hol lappangó volt csak a sztori de voltak pillanatok amikor tényleg pillantatokra voltam a vásárlástól. Volt úgy hogy eggyütt volt a pénzem de meg kellett csináltatni az autót és elúszott. Ám 15 év után adódott egy különleges pillanat és minden összeállt. Megvettem. Ennek több mint két éve és azóta nem korpásodik a hajam és liberót sem kell többé cserélnem. Spórolj gyűjtögess. Tudom úgyis venni fogsz! Nincs mese. Ez tény! Venni fogsz! Addig is nézegess: [link] Mondjuk egy jó kis 13"-s Airt vagy egy belépő kategóriás Macbook Prot. Hatalmas pénz de tudom, hogy venni fogsz!
2015. okt. 11. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Ui: Azért ha gondolod írd majd meg, hogy végül mit vettél!
2015. okt. 11. 11:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, meg nagyon gondolkozom hiszen csak 14 vagyok meg a penz is eleg sok szoval meg nem tudom de majd valaszolok mindenkepp:)
2015. okt. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!