Biztositékokról hol találok ismertetőt?
Ugy érzem, mindenképpen meg kell szólalnom, hátha másként nem is, de a kérdező jogán mindenképpem.Ugy érzem, nem volt hiábavaló a megjegyzésem - amiben egyáltalán nem érzek kellemetnen szinezetet. Én magam is küzdök az indokolatlan, bántó szándéku megszólalások ellen.Nem egy esetben - itt ezeken az oldalakon is - szóvá teszem a bántó hangnemben megnyilatkozókat.
De visszatérve az alaptémához: biztositó, biztositék.Ugy érzem ebben az elszabadult világban nap mint nap belebotlunk a BIZTOSÍTÓ-kba.(És nem a biztositékba) Mert nyakra főre kelletik magukat, csak hogy az ö kuncsaftjaik legyünk.Gondolom ezek után - mégha jó szándékkal is - összemosni a kettőt nem szerencsés. Én megértem a Te okfejtésed is, de hát magad tapasztalod a kiemelés értelmezését.
Gondolom, már csak a fentiek miatt is hasznos volt szóvá tennem a különbséget.És ha már utjára bocsájtottad válaszod, legalább annak megjelenése után rá kellet volna nézned, hogy a "nyomda ördöge"nem babrált-e ki a leirtjaiddal.Kérlek ezen kiegészitésem fogadd őszinte jószándékkal.
(-tamás-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!