Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Biztositékokról hol találok...

Biztositékokról hol találok ismertetőt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"biztositék"- elég tág fogalom. Konkrétan mire vagy kíváncsi?
2010. márc. 14. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Moduláris készülékek

5.1 Kismegszakítók

2010. márc. 14. 11:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Hengeres (az üveg átm.5mm a két végén fém kupakkal)
2010. márc. 14. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
"wichmann biztosíték" - így keress rá a Google-n.
2010. márc. 14. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:
2010. márc. 14. 15:26
 6/11 A kérdező kommentje:
A válaszaitokat köszönöm.Ezek után sokkal közelebb jutottam ehhez a témakörhöz.Az értékes mellékleteket egy külön mappába irányítom.
2010. márc. 15. 10:19
 7/11 anonim ***** válasza:

.

A keresett biztosító megnevezése: WICKMANN

Sajnos a hazai szóhasználatban eltorzult a név, így külföldi irodalom keresésénél gondot okoz.

A hazai irodalom valóban WICHMANN vagy VITTMANN néven található meg.

.

2010. márc. 15. 11:26
 8/11 A kérdező kommentje:
11:26 Válaszodat nem értem.Mert mi köze van a BIZTOSÍTÓnak - amiről Te irsz - a kérdésbeli BIZTOSÍTÉKhoz? (Kattints rá a Te válaszodbeli BIZTOSÍTÓra, én nem arra vagyok kiváncsi)
2010. márc. 15. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:

.

Tisztelt kérdező!

Utolsó válaszadó vagyok.

Vettem a fáradtságot, és utánanéztem az általad feltett kérdésnek:

A kérdező kommentje:

Hengeres (az üveg átm.5mm a két végén fém kupakkal)

Nos a műszaki szóhasználatban ez az eszköz biztosítóként szerepel, noha a köznyelv biztosítékként emlegeti. Biztosító azért, mert a védendő villamos berendezés, áramkör túláram elleni védelméről gondoskodik.

Nos ennek az eszköznek az eredeti neve helyesen az, amit leírtam. Azért tettem, mert ez elengedhetetlen a helyes információk megszerzésének útján. Ha valaminek nem tudom a nevét, akkor pl a google sem dob rá találatot.

Arról sajnos nem tudtam mikor megírtam a válaszom, hogy bizonyos szavakat reklámcélból kiemelnek a szövegből. Valószínűleg te sem vagy ezzel tisztában, és ez az oka a kellemetlen hangnemnek, amellyel reagáltál.

Ha gondot okoztam esetleg valamivel, azért külön elnézést kérek, de úgy érzem a munkámmal elősegítettem a kérdésed tisztázását, legalábbis a szándékom ez volt.

.

2010. márc. 17. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:

És ismét az utolsó válaszadó vagyok. Nem csatoltam semmilyen linket, és mégis ismét ki lett emelve az egyik kifejezés a válaszomban.

Megpróbálom úgy leírni, hogy ne zavarjon:

B i z t o s í t ó.

Remélem így nem lesz kékkel kiemelve, és el tudod olvasni végre.

2010. márc. 17. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!