Biztositékokról hol találok ismertetőt?
.
A keresett biztosító megnevezése: WICKMANN
Sajnos a hazai szóhasználatban eltorzult a név, így külföldi irodalom keresésénél gondot okoz.
A hazai irodalom valóban WICHMANN vagy VITTMANN néven található meg.
.
.
Tisztelt kérdező!
Utolsó válaszadó vagyok.
Vettem a fáradtságot, és utánanéztem az általad feltett kérdésnek:
A kérdező kommentje:
Hengeres (az üveg átm.5mm a két végén fém kupakkal)
Nos a műszaki szóhasználatban ez az eszköz biztosítóként szerepel, noha a köznyelv biztosítékként emlegeti. Biztosító azért, mert a védendő villamos berendezés, áramkör túláram elleni védelméről gondoskodik.
Nos ennek az eszköznek az eredeti neve helyesen az, amit leírtam. Azért tettem, mert ez elengedhetetlen a helyes információk megszerzésének útján. Ha valaminek nem tudom a nevét, akkor pl a google sem dob rá találatot.
Arról sajnos nem tudtam mikor megírtam a válaszom, hogy bizonyos szavakat reklámcélból kiemelnek a szövegből. Valószínűleg te sem vagy ezzel tisztában, és ez az oka a kellemetlen hangnemnek, amellyel reagáltál.
Ha gondot okoztam esetleg valamivel, azért külön elnézést kérek, de úgy érzem a munkámmal elősegítettem a kérdésed tisztázását, legalábbis a szándékom ez volt.
.
És ismét az utolsó válaszadó vagyok. Nem csatoltam semmilyen linket, és mégis ismét ki lett emelve az egyik kifejezés a válaszomban.
Megpróbálom úgy leírni, hogy ne zavarjon:
B i z t o s í t ó.
Remélem így nem lesz kékkel kiemelve, és el tudod olvasni végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!