Tegnap vettem egy MacBook Air-t elso kiadás a problémám az hogy a videó akadozik! De miért? Többi lent
Tehát a probléma az hogy YouTube-on nézek valamit ! Bár mi legyen is az... Akadozik ... Hiába van betöltve (szürke csík ) akkor is. Épp hogy 320p- el viszi.... De 720-p meg van mikor megy van mikor nem.
Azon gondolkodom hogy a videókartya lenne kevés ? 142vagy 144 MB Ha jol emlékszem . 2 GB ram található a gépben es kétmagos 1.6 GHz proci. Valaki meg tudna mondani Kína probléma ?
Nincs hardveres videó támogatás, a processzor meg ennyit tud.
Nálam is ez a helyzet, marad a 360p, ami komolyabban érdekel, azt esetleg letöltöm HD-ban, úgy már le tudom játszani rendesen.
Chrome böngészővel valamivel jobban működik, de csodát az sem tesz.
Ugye en Londonban elek... itt nem volt olyan egetvero osszeg.... 150 ezer kb. De meg oldottam a problemat. :) vettem egy masikat :) ez is air.. De viszont a 2011-es. ebben mar 1,7 GHz §i5-os proci es 4 giga ram van, es persze a Videokartya is 384 MB :)
Koszonom nektek a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!