Tv-t szeretnék venni milyen márkát éri meg mostanában vásárolni?
Figyelt kérdés
Valaki tudna ajánlani nekem tv-t 300ezer forintig maximum vétel árral ! aminek nagyon szép a képminőség és 55colos ! nem kisebb és nem is nagyobb ha lehetséges :) és a 300ezer a tetőpont annyit csak akkor költenék rá ha nagyon megéri a vétel .. amilyen márkákra gondoltam samsung hajlított tv vagy sonyból melyik típust éri megvenni ? :)2015. szept. 16. 20:23
1/5 anonim válasza:
LG, Samsung, Sony.
Én a Sony-t nagyon tudom javasolni, soha nem volt vele problémám, gyorsabb a rendszere, mint az LG-nek. Az LG-vel is jó tapasztalataim vannak, ott egy baj volt: nem lehet rajta böngészni, mert piszok lassú, a beállítások is nagyon lassan jön be (nem az olcsó kategóriából való). Samsung-al nincs tapasztalatom, de arról is jókat mondanak. Én a Sony-t javaslom nagyon, számomra ez volt a nyerő választás minden téren.
2/5 szántóvető válasza:
a legolcsóbb oled-tv amit találtam 600ezer.hány méterről néznék egy ekkora tv-t?
4/5 A kérdező kommentje:
mármint ,hogy én milyen messziről ? :O én semmilyen távolságról nem nézném mert 600ezret akkor adnék ki 1 tvért ha havi 500ezret keresnék :) de mivel még csak diák vagyok így a 300at is alig kuporgattam össze 1 év alatt :) elsőnek köszönöm a válaszát esetleg tudnál linkelni is milyen szériát éri meg vásárolni ? :O
2015. szept. 16. 20:42
5/5 Osynho válasza:
Sony 55W805, Panasonic 55AS640, Panasonic 55CS630E, Samsung 55H6500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!