Pendrive hiba kijavítása?
Figyelt kérdés
Egy műszaki zsenire lenne szükségem. Van egy Sony 8 Gb-os pendrive-om, de nem tudom használni. Nem régi kb fél éves. Először amikor megkaptam tökéletesen működött, rakatam is rá sok (fontos) dolgot, de egy ideje nem ismeri fel semmilyen eszköz sem... Vagy ha felismeri akkor kb egy perc múlva már le is dobja. Amikor csatlakoztatom akkor kiírja hogy hibát észlelt a pendrive-on, de kijavítani nem tudja.... Valami tipp hogy hogyan tudnám róla lementeni az adatokat?2015. szept. 15. 18:13
1/3 anonim válasza:
Ha más gépeken sem tudod használni/formázni és fél éves, próbáld gariztatni. A rajta lévő adatok miatt ne aggódj, nem voltak fontosak.
Az első válaszoló meg idióta, biztos telefont meg televíziót sem használ.
2/3 A kérdező kommentje:
De, nekem fontosak amik rajta vannak
2015. szept. 17. 18:03
3/3 A kérdező kommentje:
Meg amúgy se tudom vissza vinni, bezárt a bolt ahol vették nekem
2015. szept. 17. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!