MSN hiba kijavítása? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már vagy fél éve azt csinálja az msn em hogy rámegyek hogy bejelentkezés és kiadja hogy hibajelentés küldése és tovább jelentkezik de nem jelenkezik be. És már 100 hibajavító programot kipróbáltam, 100 szor frissítettem, 100 szor ujratelepítettem, mindent megpróbáltam és ugyanazt csinálja még mindig. Épp ma b@sztam fel magam hogy csak a kib@aszott ebuddy-t tudom használni hogy elegem lett. Légyszives nagyonkérlek segítsetek mert már elegem van.
Hogy a francba kell ezt a sz@rt megjavítani???
ELőre is köszi :)
2010. nov. 18. 21:12
1/4 anonim válasza:
Talán pont az a baj hogy meg akarod javítani. Legközelebb hagyd ahogy van és működni fog, űgy mint a többi embernek aki nem barmolja szét.
2/4 A kérdező kommentje:
nemértem a poént
2010. nov. 18. 21:23
3/4 anonim válasza:
Miért valami vicceset írtam? Ha letöltesz egy raklap "hibajavító" programot azzal többet ártasz mint használsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja mostmár értem.
De azért kössz a semmit...
2010. nov. 20. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!