Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi ennek az elosztónak, vagy...

Mi ennek az elosztónak, vagy készüléknek a neve, ha egyáltalán létezik?

Figyelt kérdés

Ki tudja a nevét ennek az elosztónak vagy szerkezetnek?

Hali!

Egy olyan elosztóra vagy készülékre lenne szükségem melyet két konnektorba lehet beledugni és szigorúan csak akkor kapcsol be ha az egyik konnektorból nem jön áram. Van valami ilyesmi készülék?

2015. szept. 8. 18:38
1 2
 11/13 Szirty ***** válasza:

8-as megoldása nem felel meg annak amit leírtál, mert ez akkor is áramot ad az elosztónak ha mindkét konnektorban van áram:

"és szigorúan csak akkor kapcsol be ha az egyik konnektorból nem jön áram"

Nem csak akkor ha az egyikből nem jön!

Ráadásul ha nem abból megy el az áram amelyikre az A1--A2-t kötötted hanem a másikból, akkor nem fog bekapcsolni :-)

Már ha te a "bekapcsolás" alatt azt érted hogy az elosztóban legyen áram...

2015. szept. 9. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:

11esnek:

Nincsen igazad.

NC kapcsolók, tehát megszakítja az áramkört, ha a behúzótekercs meg van húzva, tehát, ha van áram abban a konnektorban, amiben "gyakran nincs"

Ha nincsen benne áram, akkor a kapcsolók normál állapotba kerülnek és a mindig jó konnektorból biztosítanak áramot. De ezt csak akkor, ha a "rosszban" nincs.

Maximálisan megfelel, annak amit ő kért. Bár nem tudom, hogy erre miért van szüksége.

Nálunk egyszer rossz volt a biztosíték, anyu persze akkor akart mindenfélét sütni-főzni, villanytűzhelyünk van, és kb 20 percenként lement a biztosíték, na én akkor csináltam hasonlót egy mágneskapcsolóval. Azóta persze kicseréltük a hibás biztosítékot.

Egyébként 8as voltam.

2015. szept. 9. 10:58
 13/13 Szirty ***** válasza:

Világos amit írtál, csak az NEM a kérdező leírt problémájára megoldás.

A probléma kettős:

A kérdező nem azt kérdezte amit akart, te nem arra válaszoltál amit kérdezett, hanem véletlenül arra amit kérdezni akart.

De nekem így is jó ha nektek jó :-)

2015. szept. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!