Villódzó laptop képernyő akku használatkor. Mi az oka? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Van egy néhány hónapos laptopom aminek akku használatkor a képernyőjén ilyen kis villódzások vehetőek észre. Ha akku nélkül használom ez a probléma nem jelentkezik. Én valami beállításbeli problémára gyanakszom.#villódzóképenyő
2015. aug. 30. 15:38
1/12 anonim válasza:
A videókártya driverét fríssítetted?Nem gyakori,hogy videókártya baja van,de velem történt már ilyen is...
Ha elavult lehet a videókártya drivere,töltsd le a Driver Booster alkalmazást.A program az IObit-től van,tehát egy nagyon jó használati eszköz.Letölthető innen: [link]
2/12 A kérdező kommentje:
Rendben Köszi :)
2015. okt. 18. 10:29
3/12 A kérdező kommentje:
A hiba még fenn áll. :/
2015. dec. 7. 21:43
4/12 anonim válasza:
Nem lehet,hogy 100 %-on van az aksi és túlterheli a töltő?
5/12 A kérdező kommentje:
Mikor akkuról használom olyankor nincs töltőn.
2015. dec. 26. 13:50
6/12 anonim válasza:
Akkor vidd el oda,ahol vetted,mondd meg,hogy ilyen szrt ne adjanak senkinek,mert amikor kellene nem működik.Ehhez én már ennyit tudok mondani.
7/12 A kérdező kommentje:
Többnyire akku nélkül használom. Amúgy nagyon jó gép. :)
Amúgy meg messze lakom Pesttől. Szóval nem tudok beugrani. :/
De szerintem valami rossz beállítás az oka.
2016. jan. 3. 13:44
8/12 A kérdező kommentje:
Arra is gyanakodtam, hogy fény érzékelő van benne vagy ilyesmi. Ha világos szín van a képen pl fehér akkor kivilagosodik, feketénel sötétedik.
2016. jan. 3. 13:46
9/12 anonim válasza:
Akkor vedd közepesre a fényerőt,hátha jobb lesz.
10/12 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás!
A Vari-Bright-ot kellet kikapcsolni :)
2016. febr. 18. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!