Mi a neve ennek az elosztó doboznak?
Eltörtem az elosztó dobozt és kéne vennem egy másikat.
Mi a neve?
A doboznak az egyik oldalán egy, a másikon két csatlakozója van.
Van egy UTP kábel, ami bement a doboznak az egyik oldalán, és a másik oldalon kijött egy internet és egy vezetékes telefon kábele. ugyanígy néz ki, csak annyi hogy az internet csatlakozó mellett egy telefoncsatlakozó kábel van!!!
Ennek a képnek, a jobb oldalán van a doboz másik fele, és annak a jobb oldalán internet kábel helyett telefonkábel van! Magyarul az elosztó elosztja azt a kábelt a telefonra és az internetre, mi a neve a doboznak?Ha nem értitek írjatok!
Fontos lenne, köszi!
Nem, nem splitter.
Dobozról nem tudok képet feltenni mert teljesen összetört apró darabokra, sazt kidobtam ( vitték volna a szerelőhöz a régi 70 kilós tv-t, de a kedves szerelő nem bírta tovább és letette... Na de hova? Hát persze hogx a dobozra
Kérdező, ne idegeskedj, még megárt...
Amit te betettél, az egy sima RJ-45 Y elosztó. Neked nem ez kell, hanem egy Telefon / adsl szétválasztó. Egy rakat ilyen közül válaszd ki, melyik volt, és vegyél egyet:
Nem idegeskedek, én csak válaszoltam.
Olyan doboz volt amit belinkeltem, csak az egyik internet lyuk helyett telefon lyuk volt ott.
Ment mindenkinek a zöld kéz!
Most voltam a szomszéd néninél, elnéztem a képet mint kiderült, elnézést kérek mindenkitől...
Pontosan olyan amit linkeltem kép, és kipróbáltam hogy nála a net és a telefonkábelt felcseréltem és működött, és belement ugyanabba a lyukba...
Mind1, elmegyek inkább egy boltba és utánnanézetek és veszek olyat amilyet adnak.
Ment mindenkinek a zöld kéz, köszönöm a segítséget, Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!