Ki hogy oldaná meg a variálható kipufogó hangzást?
Figyelt kérdés
Az elképzelés: Széria kipufogó rendszert átalakítani, úgy hogy oldalkipufogón távozzon az égéstermék. Az átalakítás ne legyen állandó, tehát amikor akarom normálisan hátul csendesen muzsikáljon, ha pedig úgy akarom, hogy az emberek felkapják a fejüket, oldalt dörögjön. Én valamiféle Y elágazást gondoltam a középső dob után. Szeretném, ha egy billenőkapcsolóval tudnám ezt szabályozni. Pl.: Ki állásában az égéstermék hátul távozik, Be állásban pedig a szelep segítségével oldalt.2015. jún. 17. 13:22
1/4 anonim válasza:
Hol vannak jó kis válaszaink, melyekben kifejtettük, hogy a kérdező kártékony elmebeteg?
4/4 veterán vas válasza:
Nagyon jó ötlet ez az Y-os KI-BE kapcsolás. Én már a középső dobig sem vinném el, hanem közvetlenül a kipufogó öntvény után szerelném be az elágazást.Az egyik ágát a műszerfal mögé, a másikat pedig az ülésed alá kellene bevezetni. Így bármelyik ágra is kapcsolnád, hogy biztosan végezne veled a gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!