Vajon tényleg van ilyen sorsolás?
Nem igazán hiszek a nem csinálok semmit és nyerek dolgokba de most kicsit elgondolkodtam.
Teloról faceztam, megnyitottam egy oldalt, konkrétan utosgondolat.ga -t. Elsőre nem az nyílt meg aminek kellett volna hanem egy másik oldalra navigált ami azt állította hogy minden pénteken egy szerencsés UPC Magyarország Kft ügyfele nyerhet és válasszak a lehetséges nyeremények közül. És 2 perctől számolt vissza hogy annyi időm van elfogadni a nyereményt, ha nem teszem más kapja meg. Volt köztük ami elfogyott volt konkrétan iphon 6 meg még valami amit választhattam volna.
Alatta voltak kommentek hogy már megkapták a nyereményt és hogy örülnek, volt aki írta hogy már 2x találkozott ezzel először kilépet de másodjára választott és megkapta.
Persze ha átakarok embereket verni simán tudok szólni 10 ismerősnek én is hogy kommenteljenek az oldalon hogy nem kamu.
Persze kiléptem, nem választottam semmit. Viszont kiváncsívá tett mert általában a te vagy az ezrdeik látogató és nyertél meg hasonló átverések nem szokták feladni, az adott oldalra lépsz napi 6x akkor napi 6x te vagy az ezredik, de ez ennyi volt. Újboli belépésre nem jött elő.
Igaz lehetett? találkoztatok már ezzel?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!