Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A reptéri átvilágításnál a...

A reptéri átvilágításnál a röntgen-sugarak nem teszik tönkre vagy okoznak kárt pl a laptopban vagy külső winyóban?

Figyelt kérdés

Vagy ennyit kibír? én már paranoiás vagyok, mert szinte az életem elúszott pont nemrég, mivel ismeretlen okból tönkrement egy baromi nagy külső winyóm, és elgondolkodtam, hogy ha átküldik ezeket a finom elektronikákat is a szalagon, akkor a sugarak nem okoznak kárt?

(és persze laptopon, winyón kívül, minden egyéb is kérdés, azaz SD kártyák, pendrivek, vodeokamera, digit fényképgép ....stb)

Mi a véleménye erről a jelenségről egy hozzáértőnek?

2015. aug. 25. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:

"én már paranoiás vagyok, mert szinte az életem elúszott pont nemrég, mivel ismeretlen okból tönkrement egy baromi nagy külső winyóm"

Tisztázzuk ezt világosan: csak a balekok tartják a fontos anyagaikat egy példányban, vagy azok akik szeretnek tátott szájjal nekiszaladni a fassznak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3..

[link]

2015. aug. 25. 16:51
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi, ez értelmes válasz volt ...

az a gond h 3 Terrás winyóból nem tudok 3-at is tartani, hátha tönkre megy valamelyik, és pedig az is majdnem tele van

2015. aug. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!