Vettem egy PC hangszórót ami usb-s áramellátású, nem cseszi szét az alaplapi USB portot?
csak mert USb-ről veszi fel az áramot, nem külső hálózatból, ha max-on halgatom nem égeti le az alaplapot, vagy a tápot azon kimenetét ami az usb-ért felelős ?
valaki tudna segíteni ebben, vagy esetleg van tapasztalata hasonló témával kapcsolatban ?
előre is kösz,
nyomom a zöld kezet !
(sajna mikor megvettem nem láttam bele a dobozba, és nem tudtam ezt a hátrányt,.. és el se olvastam :()
még ezt találtam gyakorin, usb feszültséggel kapcsolatban, nem tudom ezek a válaszok mennyire hihetők...
ezt vettem meg
Ha kárt tenne az alapban akkor nem árusítanák szerintem :D
Egyébként az usb port feszültsége 5V, és ez max. 500 mA áramfelvételű (2,5W) fogyasztóval terhelhető. Nézd meg a dobozon vagy a terméken hogy hány wattos.
Ha már USB-s tápellátása van akkor valószínűleg úgy tervezték meg hogy normálissan üzemeljen USB portról.
USB teljesen normálisan lead 5V-ot és 500mA-t (ami nem nagy szám ha hangcuccról van szó szerintem)
Szóval attól nem félnék hogy tönkre megy az alaplapom tőle, de ne várj csoda hangzást szerintem.
szó szerint bemásolom hogy mit ír a teljesítményről a dobozon,
Teljesítmény: DC 5V via USB
Kimeneti teljesítmény 2.5W RMS
Frekvencia átvitel: 30 Hz-250 Hz Műholdas 210 Hz - 18 khz
hogy az alsó sor az mi arról fingom sincs... hogy jön ide a műhold, nem vágom :)
kösz a választ ment a zöld pacsi :)
"Ezt valaki műholdnak fordította"
most hogy mondod lehet benne valami...
eszt a paraszt vakítást vazze, én meg mán aszt hitem foggya a hír tv-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!