Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Battlefield 4-et feltettem és...

Battlefield 4-et feltettem és valami MVSC110. dll hiányzik állítólag? Többi lent

Figyelt kérdés
MVSC110.dll-t állítóag úgy kell megcsinálni, hogy valamilyen mődon telepíteni kell. Ezt is megcsináltam de semmi. Most már olyat ír ki, hogy "Please repair your game installation and try again." De nem akarom újra huzatni az egészet mert kb.1,5 óra volt.

#Battlefield #Battlefield 4 #Battlefield MVSC110.dll
2015. aug. 14. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Originben a telepítés javítása funkciót válaszd. Ellenőrzi a fájlokat, és a hiányzókat letölti.
2015. aug. 14. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Holnap kiprobalom. :)
2015. aug. 14. 21:58
 3/3 anonim válasza:

Ha az első hozzászóló ötlete nem válna be:

A Microsoft visual c++ 2005, 2008, 2010 fejlesztői háttér támogatást csak az újrainstalláláskor ajánlja fel, és csak akkor lehet beixelni telepítésre.

Próbáld újrarakni ezt a három progit, mert az innen-onnan letöltött kis alkalmazások előszeretettel cserélgetik le ezeknek a .dll függvénytárait. Gyakori hiba.

Jó játékot!

2015. aug. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!