Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » IPhone 6 vagy egy laptop?...

IPhone 6 vagy egy laptop? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
A laptop windows 8-as lenne.(A régi laptopom most romlott el.)
2015. júl. 30. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy normális használt üzleti gép és Lumia 532, olcsóbban kijön, mobilod és géped is lesz
2015. júl. 30. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

iphone 6 180-200 ezer ft,ennyiből inkább vennék egy egyszerübb laptopot pl acer,asus,lenovo 130-150 között már azért van tűrhető teljesítményű is,és mellé még egy sony xperia Z1 is akár belefér 80 ért. Tehát vagy 200 ért egy iphone 6 ami teljesítményben nem is túl jó 1 gb ram, 2 mag,1,4 ghz.Vagy egy laptop és egy Z1 vagy akármilyen (nekem ez jön be) 210-230 ért.Ráadásul Z1 4 mag,2.2 ghz,2 gb ram erősebb is fele annyiért se.

Szóval ez a 2 obban megéri mint az az 1

(bár én nem szeretem az apple termékeket legalábbis az iphone t nem,én soha a büdös életben nem vennék iphonet,dehát ez személyes vélemény)

2015. júl. 30. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Így van. Egy iPhone 200.000Ft körül van. Annyiból kijön egy laptop (egy core i5+4GB RAM + középkategóriás vidikártya + W8.1 laptop Kb 170k-ból kijön) + egy alsó-középkategóriás telefon (mondjuk Lumia 535). Ugyan jó az iPhone 6, kegyetlenül erős (az, hogy 2 mag, és ezért gyenge, az sült baromság, mert egy processzor erejét nem csupán a magok száma határozza meg, hanem azok teljesítménye, Lásd:Nvidia tegra K1, ha már az ARM alapút veszzük számba), de mégis jobban jársz egy laptoppal, mert sokkal sokoldalúbb.

Vagy ha nem akarsz inkább telefont (ha alsó kategória nem jöhet szóba), akkor 200 körül már egész izmos notebookokat árulnak.

2015. júl. 30. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:

200 ezerbol nem kapsz normalis laptop-ot szerintem. Vagy vastag lesz mint az allat es 100 kilo, vagy hardware-esen gyenge, vagy csunya, vagy rossz lesz az akkuideje.

Ha nem gepelsz sokat (e.g. munkadhoz/hobbidhoz nem emailezel, word-ozol sokat) akkor en inkabb egy iPhone-ra mennek. Minden akadas es lassulas nelkul a telefonod lesz legalabb 2 evig.

De nem feltetlenul ertem amugy a kerdest, ket teljesen mas eszkozrol van szo.

2015. júl. 31. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Annyi az egész, hogy csak egyiket választhatom a kettő közül.

2015. júl. 31. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!