Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más routere is tönkremegy egy...

Más routere is tönkremegy egy nyamvadt kis vihartól?

Figyelt kérdés

Már a második ment tönkre azért, mert nem húztuk ki a vihar alatt. Ezek tényleg ennyire érzékenyek? Nekünk félévente újat kellene venni kb, máshol meg évek óta használják.

TP-Link TL-WR841ND típusú van most, a vihar után hol ad jelet, hol nem. Ha közvetlenül van bekötve az internet, akkor az zavartalanul működik. Reset, újrakonfigurálás, kiskutyafüle, minden megvolt.

2015. júl. 30. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nálatok inkább az elektromos hálózattal lehetnek gondok. Nálunk 10 év alatt összesen 2 router volt, egyiket se húztuk ki soha, és mégsem lett semmi baja egyiknek sem.
2015. júl. 30. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek villámbiztos elosztót.Nekem pl sosem romlott el semmim vihartól.Pedig volt nem egy húzósabb
2015. júl. 30. 13:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. :)
2015. júl. 30. 18:09
 4/5 anonim válasza:
Ugyanez a routerem van., szintén ugyan ezekkel a gondokkal! :/ És ha már 3-nál több készülék van wifiről felcsatlakozva többet nem enged, pedig nincs lekorlátozva se.. És valószínű venni fogok újat ebből mert van itthon 3. szerver gépem, amiről mind1 mi megy, kéne hozzá a net.. De a kábelen is hol ad jelet hol nem.. Kiborít!!
2015. júl. 30. 20:35
 5/5 anonim válasza:

Nekem 2 éve megállás nélkül megy. Eddig még semmi baja nem lett, pedig elég nagy viharok voltak, és viharban az áram rendszeresen kiseik másodpercekre.

Attól pedig nem szabadna problémának lenni, ha többen vannak rácsatlakozva. (3 eszköz az nem sok) Nekünk otthon rendszeresen 7 eszköz van rajta..

2015. aug. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!