A liftekben az ajtó bezáró gomb tényleg bezárja az ajtót, vagy csak placebo hatása van?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 19:54
1/5 Anonymus kérdező válasza:
sokan úgy gondolják, hogy ha megnyomod azonnal záródnia kellene, de én úgy vettem észre, hogy max hamarabb záródik pár másodpercel
2/5 anonim válasza:
Minek tették volna oda azt a gombot ha semmit nem csinálna?Csak pénzkidobás lenne.
3/5 Szirty válasza:
Én még nem láttam olyan liftet amin van "ajtó bezáró gomb".
De ha van ilyen (nyilván van) a gomb megnyomása mellett egész biztosan egyéb számtalan feltétele van az ajtó bezárásának.
Főleg biztonsági feltételei.
4/5 anonim válasza:
ez baromi jo kerdes, mert ha hiszed ha nem , pont ma gondolkoztam ezen. azon a liften, amit en hasznalok, azon mukodik az ajto bezaro gomb, de semmi ertelme nincs, mert el nem indul a lift semerre csak az ajto csukodik. ha az indito gombot nyomod, akkor is bezarja az ajtot ugyebar....
5/5 anonim válasza:
szerintem gyorsabbít, néhol vannak olyan liftek amik úgy tűnik nem csukódnak pedig talán csak lassabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!