Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A laptop a boot menüig se jut...

KTomi98 kérdése:

A laptop a boot menüig se jut el, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy fujitsu siemens amilo laptopról van szó (intel 1,7 ghz, 512 mb ram), most hozták hogy csináljak vele valamit. buherált xp volt rajta, nagyon fagyogatott és a win7et elkezdtem rá telepíteni, majdnem eljutott a végére, aztán befagyott, úgy hagytam sokáig hátha de semmi. újraindítottam a telepítést. a telepítés közben ugye van egy automata újraindulás, kiadta a "Fujitsu Siemens Amilo" felíratot meg az "F12 boot menu" stb-t. a gombok nyomogatására hangjelzést adott, ám itt megállt minden. kikapcsoltam aztán be de ugyan így eddig vitte nem tovább. szétszedtem s kitakarítottam de ugyanúgy semmi nem történt. a boot menüig se jutok el, mit tehetnék?

2015. júl. 24. 19:11
 1/4 szántóvető ***** válasza:
kivehetnéd az alaplapi elemet,vagy cseréld is ki ha már szétszeded.várj negyed órát mielőtt visszateszed.ez talán segít.
2015. júl. 24. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
nem találtam benne alaplapi elemet, teljesen felbontottam a laptop alját és sehol nem leltem
2015. júl. 25. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Kellett volna benne lenni. Lehet, hogy valaki már kiszedte. Tudod, az a közönséges órába való elem: [link]
2015. júl. 25. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
"512 mb ram"? Legalább 2 GB kell a Windows7-hez, kevés a memória, erre a gépre Linux való (pl. Ubuntu).
2015. júl. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!