Miért nem fogadja el a Paypal a bankkártyámat?
Most regeltem a paypalre és mikor már ott tartok, hogy a kártya típusát stb. kell megadnom, kéri a számlaszámot és utána meg nem fogadja el :(
"Please enter a valid credit card or debit card number."
Ezt írja...természetesen tudom mit jelent, de nem értem miért írja ki...kötőjel és space nélkül írom be :(
A Visa Electron is valódi Visa, nemcsak a Classic.
Az Erste Diákszámlához alapból Visa Electron jár. Amit neten nagyon régóta lehet használni gond nélkül.
Lehet, hogy triviális kérdések, de aktiváltad már illetve van rajta pénz?
"kéri a számlaszámot"
NEM a számlaszámot,hanem a bankkártyád adatait kell megadni:
Elejéről:
Card Number: kártyaszám (16 számjegy)
Expire/Exp.: Lejárat ideje
Owner's name: Kártyára írt név (Tulajdonos neve) - Meg kell egyezzen a PayPal regelt névvel (legalább részben, pl vezetéknév)
Hátul:
CVC: az aláírásnál található számsor utolső három számjegye, a CVC kód
Ezután kell, hogy a számládon minimum 400 ft legyen, mert ennyit levon egy tranzakcióval, amiről értesítést kapsz és annak a közleményében lesz egy négy számból álló kód.
Ezzel a kóddal tudod igazolni, hogy a kártya a tied, amint ezt megadod a PayPal-ban a levont 400 ft-ot jóváírják a PayPal számládon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!