Miért nem fogadja el a bankkártyámat az Apple Store?
Szeretnék egy új apple id-t csinálni, amihez a bankkártyámat is hozzárendelném (szándékosan nem a régihez akarom), mindent helyesen kitöltök, megadok mindent, a kártyám új, aktiváltam stb. megadom a kártya számom és az ellenőrző kódom de valamiért állandóan hiba üzenetet kapok és nem tudom hogyan tovább
your payment method was declined. please enter another payment method
A kártyát aktiváltam, otp junior, mastercard és paypass-os
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj? Amikor megcsináltattam a kártyát direkt úgy "kértem" hogy majd internetes vásárlásokra használnám tehát elvileg jónak kéne lennie. Vagy valamit még engedélyezni kéne az otp oldalán?
Tudtam hogy valamit elfelejtek említeni, igen van rajta 10 ezer forint szóval a pénz nem lehet gond.
és és és a papírjaim szerint :D először is azt írja hogy
Kártya típusa: Mastercard Online Junior kártya
aztán még pár oldallal odébb hogy
Számlajogok: Telefon, Internet, Smartbank, Electram Mobil
amikor bementem a bankba megcsináltatni a számlámat direkt úgy "kértem" hogy internetről szeretnék külföldről rendelgetni meg hasonlók és amikor megkaptam a számlaszámomat meg a hozzá tartozó papírokat akkor azt mondták hogy ettől a perctől akár már rendelhetek is, a kártyát csak ma kaptam meg de apple storon és paypalon se fogadja el . Elsőként tényleg az én hibám volt mert nem aktiváltam ._. de utána aktiváltam de ugyanúgy nem fogadja el, utána kerestem a neten láttam sok ember küszköd hasonló gondokkal de választ még nem találtam :o
Pedig pár hónap múlva a 20at töltöm...:( De csak nem az a gondja hiszen a születési dátumomat nem véletlenül kéri
Várok egy kicsit hátha valaki már átment ezen és konkrétan tudja mi a gond, ha meg nem sikerül kideríteni akkor kénytelen leszek elmenni az otp-be...(:
De azért köszi skacok az eddigi próbálkozásokat <3
Akkor marad az, hogy nem dombornyomott a kártya (ennek utána tudsz nézni az Apple Store oldalán, hogy elfogad-e vésett kártyát), másik az OTP tiltás. Itt nem szerepel sehol internetes vásárlás:
Az életkort meg benéztem, mert valahol 14-18-at ír 14-24 helyett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!