Milyen fejhallgatót vegyek?
Sanos nem fog megjönni mivel több helyről is azt az infót kaptam, hogy hetek/hónapok amire beszerzik ezért el mentem 1 közeli (megnevezni nem kívánt) boltba ahol 1 Philips shl 3200-at 75% kedvezménnyel vihettem haza (kopottas volt a csomagolás, meg 1 kicsit szakadt is, de a terméknek semmi baja sincs és még a garancia is ugyanúgy érvényes rá). Ez nagyon jó fejhallgató főleg olyan áron, mint amin vettem (olcsóbban mint a Zalman).
VISZONT HA VALAJINEK KELLA MIKROFON A FEJHALLGATÓRA EZEN NINCS!!! Nekem nem fontos,tehát jó csak 1 kicsit rövid a kkábele, de 1 hosszabító megoldja.
A hangzás számomra gyonyörű, a basszust nagyon nyomja, a hangszigetelése nagyon állat, nekem kényelmes is, a kábel rövid de 1 hosszabbítóval meg lehet oldani és 1 kicsit halk (csak akkor tűnik fel, ha bömböltetni szoktad a zenét) anyaghasználata kiváló,az én bothallásom szerint nem torzít 1 kis extra a cserélhető oldalfedőlap, azaz van rajta 1 gumigyűrű és adnak hozzá kék érdes meg fekete ilyen körben féntörős oldallapot és a gumigyűrűbe vagy az egyiket vagy a másikat vagy egyiket se teszed bele (a legutolsó esetben szürke az a rész) jól szellőzik, nem izzad bele a füled, de a fülpárnái a fülRE és nem a fül KÖRÉ illeszkednekezért a nagyobb fejű/fülű embereknek nem a legjobb választás.
AZ EREDETI ÁRÁT NEM ÉRI MEG DE HA 8000FT ALATT TUDSZ V2NNI VALAHONNAN AKKOR ÚGY OKÉ, ÉN KEVESEBB MINT 3000FT-OT FIZETTEM ÉRTE ÍGY AJÁNDÉK VOLT.
Semmi gond, én is mindig telefonról írok és van olyan hogy más szót ír be, mint amit szeretnék mert magától kijavítja.
Nem szoktam üvöltetni a zenét, szóval az nem probléma. Na akkor jó, egy ilyet beszerzek ha jó áron találok. Vagy hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!