Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fejhallgatót vegyek?

M@teee kérdése:

Milyen fejhallgatót vegyek?

Figyelt kérdés
Kb 8.000 alatt.(ennyi a kiszállítással meg mindennel együtt) Olyan kellene amit telefonba/tabletba lehet csatlakoztatni, de az sem baj ha a csatlakoztatáshoz kell valami kiegészítő (portfordító stb). És még azt szeretném, hogy ha van olyan fejhallgató aminek a vezetékét lehet cserélni (egyszerű jack kábellel(ki-be csatlakoztatással)) akkor arra picit többet is szánok. Csak zenehallgatásra és FPS-re (gyengébbek kedvéért lövöldözős játékra) kellene, tehát nem komoly stúdió munkára. AZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!!

2015. júl. 20. 11:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem vagyunk egyformák. Az előbb lett megrendelve a listámról az a 3500ft-os zalman. A zalmant tartottam az egyik legmegbízhatóbb márkának és xy szerint az a legjobb ár-érték arányú ilyen kategóriában.
2015. júl. 22. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Majd légyszíves írd meg milyen. Még nem hallottam a márkától semmilyen hangcuccot, de én is csak jókat hallottam róla.
2015. júl. 22. 15:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Majd ha megjön kiírok 1 részletes tesztet, de haveromnak az egere Zalman és aszt modja,hogy jó.
2015. júl. 23. 00:51
 14/20 A kérdező kommentje:

Sanos nem fog megjönni mivel több helyről is azt az infót kaptam, hogy hetek/hónapok amire beszerzik ezért el mentem 1 közeli (megnevezni nem kívánt) boltba ahol 1 Philips shl 3200-at 75% kedvezménnyel vihettem haza (kopottas volt a csomagolás, meg 1 kicsit szakadt is, de a terméknek semmi baja sincs és még a garancia is ugyanúgy érvényes rá). Ez nagyon jó fejhallgató főleg olyan áron, mint amin vettem (olcsóbban mint a Zalman).

VISZONT HA VALAJINEK KELLA MIKROFON A FEJHALLGATÓRA EZEN NINCS!!! Nekem nem fontos,tehát jó csak 1 kicsit rövid a kkábele, de 1 hosszabító megoldja.

2015. júl. 23. 17:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Ki a halált érdekel a csomagolás. A cucc milyen? Hangzásra gondoltam. Laptophoz nekem is kéne, zenehallgatásra csak. Nekem a mély a fontos többnyire. Az van benne? Ne legyen olyan erős és ne torzítson.
2015. júl. 23. 21:16
 16/20 A kérdező kommentje:

A hangzás számomra gyonyörű, a basszust nagyon nyomja, a hangszigetelése nagyon állat, nekem kényelmes is, a kábel rövid de 1 hosszabbítóval meg lehet oldani és 1 kicsit halk (csak akkor tűnik fel, ha bömböltetni szoktad a zenét) anyaghasználata kiváló,az én bothallásom szerint nem torzít 1 kis extra a cserélhető oldalfedőlap, azaz van rajta 1 gumigyűrű és adnak hozzá kék érdes meg fekete ilyen körben féntörős oldallapot és a gumigyűrűbe vagy az egyiket vagy a másikat vagy egyiket se teszed bele (a legutolsó esetben szürke az a rész) jól szellőzik, nem izzad bele a füled, de a fülpárnái a fülRE és nem a fül KÖRÉ illeszkednekezért a nagyobb fejű/fülű embereknek nem a legjobb választás.

AZ EREDETI ÁRÁT NEM ÉRI MEG DE HA 8000FT ALATT TUDSZ V2NNI VALAHONNAN AKKOR ÚGY OKÉ, ÉN KEVESEBB MINT 3000FT-OT FIZETTEM ÉRTE ÍGY AJÁNDÉK VOLT.

2015. júl. 24. 01:15
 17/20 A kérdező kommentje:
ELNÉSÉST A HIBÁKÉRT TABLETRŐL ÍRTAM !!!
2015. júl. 24. 01:17
 18/20 A kérdező kommentje:
A fogalmazást megmagyarázza a kései óra.
2015. júl. 24. 01:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Semmi gond, én is mindig telefonról írok és van olyan hogy más szót ír be, mint amit szeretnék mert magától kijavítja.

Nem szoktam üvöltetni a zenét, szóval az nem probléma. Na akkor jó, egy ilyet beszerzek ha jó áron találok. Vagy hasonlót.

2015. júl. 24. 07:38
 20/20 A kérdező kommentje:
OK, nem fogod megbánni, ha tudsz olcsóbban szerezni.
2015. júl. 24. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!