Hangfalat vagy fejhallgatót vegyek, többi lent?
Nem szeretnék rá 5k-nál többet költeni, zenét hallgatnék rajta meg játszanék(WOT, Battlefield, Cod stb)
Melikkel járnék jobban ilyen árkategóriában és melyik kevésbé ártalmas a fülnek. Ha tudtok valami jót ajánljatok légyszíves.
Hangfalra van már jelöltem vettem még égebben ilyet csak nem a saját gépemhez és nagyon bevált persze ha van jobb az is szóba jöhet.(de felment az áre én olcsóbban vettem) [link]
Előre is köszönöm.
Ez éppen olyan kérdés, mint a szemüveg, vagy kontaktlencse.
Kinek a pap, kinek a papné.
Kérdés, hogy szereted-e a hangerőt, milyen vastagok a falak és hogy a szomszédok hogy viszonyulnak a zenédhez?!
Jól értem, hogy az a kérdés, hogy 5 ezer ft-ból mit vegyél fülest, vagy aktív hangfalat? :D
A hangtechnikában ez az összeg egy vicc, ennyiért nem kapsz értékelhető hangfalat, csak műanyag szemetet. Bocs, ez az igazság!
Egyértelműen fejhallgató, talán abban ki lehet fogni olyat, ami egész jó, még ennyiért is!
Egy jó FEJhallgató, ha normális hangerővel használod, értelmes ember módjára, akkor nem rontja semmivel jobban a hallást, mint ha hangdobozokkal ki lenne hangosítva.
Ha az "agybadugósat" üvöltözteted, akkor tényleg ártasz magadnak, nem is keveset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!