Remington s-960 silk hajsimító, amerikában vettem, hogyan tudom itthon használni?
Az érdekelne, hogy hány voltról működik, mert a dobozt, leírast sajnos nem tudtam magammal hozni. Kell e hozzá trafó vagy csak egy átalakaító, és ha igen hol lehet venni?
Mert neten úgy találtam h univerzálisan, ha a dugó jó, bárhol lehet hasznalni, viszont erre csak annyi van irva, hogy '120V-60Hz'
Olvashattad, hogy a teljesítménye 50W. A hajvasalód milyen teljesítményű? Rá van írva.
Vajon olcsóbb megvenni egy kis teljesítményű adaptert amit az első percben leégetsz majd venni egy rendeset?
Biztosan igazad van, csak azert kerdeztem ra mert a jobbat nem tudom megengedni magamnak.
Ez az oldal
Elvileg a segitsegrol szol ez az oldal, imadom mikor a tobbet tudo emberek okoskodnak, ha nem akarsz segiteni, mert ugy veled ezt illene tudnunk, vagy utanna járni, nem kell...de pont azert ide írom ki mert ujj véleményekre vagyok kivancsi, emberektől
Nem arra, hogy valaki lenézően kioktasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!