Olyan kerdesem lenne hogy milyen hangszorot ajanlotok Citroen xsaraba (99') a gyari helyett hogy szep melyhangzast erjek el?
JVC kdr 431 - es fejegysegem van , az elso ketto ajtoba 16,5 cm es hangszorok vannak a hatsot nem tudom..
Esetleg vmi tippek ??
Na bazzki nem ablakkal mertem , hat sztem nem ferne el ha 1 cm el kijebb lenne mer van egy muanyag racs burkolat es akkor az nem menne ra..
Lefenykepezem majd hogy mutat aztan elkuldom es jobban ertheto , vhol lehet itt privatot irni?
nem tudom kinek mert énhozzám nem érkezett privát üzenet.
válaszom alsó sávjában van privát üzenet küldése opció,kék betűkkel.
sokat ezekből nem tudtam meg a mélységről de úgy látom valami gagyi műanyagra van rögzítve a hangszóró.
nem tudom az mennyire egyszerűen távolítható el de oda kéne egy jó kis MDF ből kivágott gyűrű.
azzal mindjárt jobb lenne.
a szivacsot egyébként eltávolíthatod,gyárilag pakolásznak bele ilyet de tök felesleges.
Hat tolomerovel mertem a leg melyebb pontjatol az uvegig , es max 55 mm elmenne ha meg azt a szart kivagom akkor foleg
Azt nem hiszem h ki lehet szedni
Es az mifele gyuru?:D
55mm ép hogy elég egy mohawk mg 6.2-nek.
ha jól mérted két milit simán lehet hozni ki aztán elfér az üvegtől.
melyik gyűrű micsoda?
minden gyűrű azért van hogy kiemeljen és vagy billentsen a hangszórón.
Es akkor ra menne meg szted a muanyag racs? Mer ha az nincs rajta eleg csunya lenne :D
Jah ertem , akkor majd lesz vmi meg nezegetem a 55 mm et
nem tudom miként van rögzítve az a rács de meglehet a kiemelést szépre is csinálni hogy rács nélkül jól nézzen ki ha netán nem lehetne vissza tenni.
hangszempontjából egyébként az a jó ha nincs ott a rács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!