Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olyan kerdesem lenne hogy...

Dávidszon92 kérdése:

Olyan kerdesem lenne hogy milyen hangszorot ajanlotok Citroen xsaraba (99') a gyari helyett hogy szep melyhangzast erjek el?

Figyelt kérdés

JVC kdr 431 - es fejegysegem van , az elso ketto ajtoba 16,5 cm es hangszorok vannak a hatsot nem tudom..

Esetleg vmi tippek ??

2015. júl. 14. 20:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Na bazzki nem ablakkal mertem , hat sztem nem ferne el ha 1 cm el kijebb lenne mer van egy muanyag racs burkolat es akkor az nem menne ra..

Lefenykepezem majd hogy mutat aztan elkuldom es jobban ertheto , vhol lehet itt privatot irni?

2015. júl. 16. 19:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Elkudltem privatba a kepeket h mit mutat :D
2015. júl. 16. 20:13
 13/19 dirtboy ***** válasza:

nem tudom kinek mert énhozzám nem érkezett privát üzenet.

válaszom alsó sávjában van privát üzenet küldése opció,kék betűkkel.

2015. júl. 16. 22:42
 14/19 A kérdező kommentje:

Oda kuldtem pedig

Az üzenet szövege: [link]

[link]

[link]

Na igy nezz ki , sztem az 55 mm melyseg meg elmenne

2015. júl. 17. 00:02
 15/19 dirtboy ***** válasza:

sokat ezekből nem tudtam meg a mélységről de úgy látom valami gagyi műanyagra van rögzítve a hangszóró.

nem tudom az mennyire egyszerűen távolítható el de oda kéne egy jó kis MDF ből kivágott gyűrű.

azzal mindjárt jobb lenne.

a szivacsot egyébként eltávolíthatod,gyárilag pakolásznak bele ilyet de tök felesleges.

2015. júl. 17. 15:05
 16/19 A kérdező kommentje:

Hat tolomerovel mertem a leg melyebb pontjatol az uvegig , es max 55 mm elmenne ha meg azt a szart kivagom akkor foleg

Azt nem hiszem h ki lehet szedni

Es az mifele gyuru?:D

2015. júl. 17. 18:39
 17/19 dirtboy ***** válasza:

55mm ép hogy elég egy mohawk mg 6.2-nek.

ha jól mérted két milit simán lehet hozni ki aztán elfér az üvegtől.

melyik gyűrű micsoda?

minden gyűrű azért van hogy kiemeljen és vagy billentsen a hangszórón.

2015. júl. 17. 21:10
 18/19 A kérdező kommentje:

Es akkor ra menne meg szted a muanyag racs? Mer ha az nincs rajta eleg csunya lenne :D

Jah ertem , akkor majd lesz vmi meg nezegetem a 55 mm et

2015. júl. 18. 00:25
 19/19 dirtboy ***** válasza:

nem tudom miként van rögzítve az a rács de meglehet a kiemelést szépre is csinálni hogy rács nélkül jól nézzen ki ha netán nem lehetne vissza tenni.

hangszempontjából egyébként az a jó ha nincs ott a rács.

2015. júl. 18. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!