Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Citroen Xsara BSI javításra...

Citroen Xsara BSI javításra van lehetôség?

Figyelt kérdés

2003-as Citroen Xsara 1.4 benzines BSI hiba áll fenn.

Nem szìvesen cserélném ki egybôl (az ára miatt).

Tud valaki jò szakembert? Ja, és a generátornak nincs baja, mert az autò elindul...

2015. júl. 3. 10:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyél 2 ütemű trabit abba nincs BSI. 100 000ft környékén találtam már én, személy szerint utálom a francia kocsikat mert nem túl minőségi egy autó, ha azt akarod, hogy jó legyen akkor vagy mindig újat veszel, vagy karbantartód és néha a karbantartás drága el kell fogadnod ezt, vagy mész vele még széthullik alattad és veszel egy másik fostalicskát, csak azt nem értem, hogy lehet úgy autót venni, hogy mindig, hogy lehet olcsón megúszni, meg rettegni ne hogy valami nagy baja legyen mer nem tudom kifizetni akkor, vegyél régebbit amihez olcsó az alkatrész pl körlámpás lada 70 ezer hozzá a komplett váltó és ha jól belövőd a karbit 8 eszik
2015. aug. 7. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!