IR sensor (Infrared Remote) kicserélés?
Igen próbáltam univerzális távkapcsal és nem fogja meg, úgy vettem észre lehet, hogy a szenzor sült ki, vagy csak annyira noname márka, hogy egyáltalán nem fogja meg.
A távirányító amivel próbáltam: [link]
(Nem tudom, de szerintem akiktől vettem üzletből, azok elég hülyék, már mondjuk nekem alapból egy aux gomb kellene nem "HOM" vagyis (Home Theater), mert aux-ra kell átraknom a cuccot. De azt mondták az nem kell elég a HOM is. Hát mondom jól van, de vissza cserélhetem ha nem jó.)
A szenzor pedig ami alapjába rajta van:
Egyszerűen nem fogja meg a távkapcs, de előtte megpróbálom azért egy aux-osal is, hátha azzal sikerülni fog! Véleményed?
Ha ki tudod próbálni másik távkapcsolóval, akkor szerintem érdemes, mert az csak könnyebb, mint szerelgetni.
Amúgy én arra gondoltam, hogy csak a szenzort kicserélni, de lehet, hogy egyszerűbb az egész panelt, ami a képen van. Már ha lehet ilyen panelt szerezni valahonnan.
Hát sajnos egy noname márka, egyszóval kétlem, hogy lehetne egy egész panelt cserélni.
Megpróbálkozok a szenzor cserével ^^
Majd írok választ, hogy ha netán valakinek is van ilyesmi baja - bája akkor tudjon kezdeni valamit magával .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!