Miért vágja ki magát az erősítőm kb 20% hangerőn (Technics SU-700 KEG a típusa,20% -ig minden tökéletes)?
Tudom, régi darab, de semmi baja, alig használták, másrészt egy robosztus 360 W-os erősítő, tökéletesen működik mindaddig, amíg nem tekerem a hangerőt 20% fölé.
Ilyenkor kattan egyet, kigyullad a "safety" sárga led, és elhallgat. Ha újra bekapcsolom, ismét megy tökéletesen, eglélszen addig, amig megint nem teszem 20% fölé, azaz tuti nem a biztosíték megy ki.
Mi lehet ez a safety? Védi a készülék magát? Na de elég abszurd, hét az a 20% még lakásban is gyenge, és nem hiszem, hogy ez normális jelenség lenne.
Valakinek ötlete esetleg, mit érdemes megnézni vagy állítani rajta?
lefotóztam a hátulját is, és ezek alapján csak annyi a kérdés, hogy lehetséges ezt egyáltalán rosszul bekötni? :(
Végigolvastam, és csak egy megjegyzést tennék.
A Technics-nek több szériahibás cuccai is van,
lehet hogy te is kifogtál egyet, bár erről az erősítőről idáig csak jót hallottam.
Úgy jártál mint én a RS-TR333 deck-kel,
és sorozatban az összes (222, 232, 272, 323, 333, 373)
mind fogaskerékhibásak.
Egyébként akartam mondani hogy sok bemeneti jelet adsz neki, de ha másnál is jelentekezett a hiba akkor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!