Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nincs kép, ventik felpörögnek...

KTomi98 kérdése:

Nincs kép, ventik felpörögnek majd pár mp után le áll s újraindul, táppal lehet a gond?

Figyelt kérdés

alaplap: ASUS P5K-E

processzor: Intel Core 2 Quad Q6700 4x2,66GHz

ram: 4gb

hdd: 40+120 gb

vga: gts 450 1gb

tápegység: codegen 450W

A számítógépet beindítom, s pár másodperc után lekapcsol, majd be és ezt folytatja újra s újra, valamint a monitor nem is érzékeli, "no signal". Olvastam, hogy lehet ez tápegység hibája is, valamint vga-é is. A vga új, a tápegység pedig egy kuka a márkáját illetően.

Egy táp egység csere megoldaná a problémát? Valamint hány watt-os táp szükséges a konfighoz?

2015. júl. 9. 13:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2 monitorral néztem, mindkettő jól működő csak ezzel nem ad képet. Alaplap hiba is lehet?
2015. júl. 9. 23:17
 12/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#11 egy monitorral nem megy jol akkor miert lehetne mas a hibas? a monitorral lehet valami gond, zarlatos a csatija vagy belul valamilye stb...

meg jo hogy nem lett baja a gepnek,

linkelt prohardver.hu oldalon sokat olvashatsz tapokrol miert nem erdemes aljatapokat hasznalni, de ha te nem aggodsz miatta mindegy, csak ha sok hibas hardvert nyomsz a tapra akkor egy jo is eldurranhat vegul ellenben azzal joval kisebb az ese,y hogy mas hardvert is elvigyen ilyenkor

monitorodat nezd meg mas gepel, hatha az eldurran miatta :P, szervizbe lene a legjobb elvini a monitort

persze lehet olyan regi vagy nem szabvanyos hogy az uj vga nem tudja "kezelni" vagyis nem kompatibilis vele

2015. júl. 10. 08:40
 13/16 A kérdező kommentje:
kicsit félreérthetően írtam, 2 monitorral nem egyszerre néztem, hanem külön-külön. illetve azokat másik géppel is, mindkét monitor rendszeres használatban van és jól működnek. tápot cserélni akarok, sőt már szereztem is amit hétfőn kapok meg (thermaltake), ma viszem megnézetni szervízbe
2015. júl. 10. 10:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Na mi volt a probléma?
2015. júl. 11. 07:53
 15/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
egyik kerdesednel irod hogy cm460/500 tap kozul valaszthatsz ugy erted vetelre? vagy meglevok? egy codegen utan szerintem barmit kiprobalhatsz, de akar az se biztos hogy rosszf'ele mind a ketto, tipusa szamitana... mint ott is irtam es ugye allapota se mindegy ha nem uj hanem hasznalt
2015. júl. 11. 18:17
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket! a cm tápok közül akartam volna vásárolni, de végül vettem egy thermaltake 470W-os tápot, ma hoztam haza szervízből és nincs semmi baja a gépnek, "csak" a proci hűtőjének egyik lába nem volt normálisan lefogatva meg a ram volt rossz, illetve csak ebben a gépben mert másikban jó. előttem próbálták meg másik rammal és tökéletesen ment, szóval még jó hogy rendeltem ramot addig
2015. júl. 14. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!