Nincs kép, ventik felpörögnek majd pár mp után le áll s újraindul, táppal lehet a gond?
alaplap: ASUS P5K-E
processzor: Intel Core 2 Quad Q6700 4x2,66GHz
ram: 4gb
hdd: 40+120 gb
vga: gts 450 1gb
tápegység: codegen 450W
A számítógépet beindítom, s pár másodperc után lekapcsol, majd be és ezt folytatja újra s újra, valamint a monitor nem is érzékeli, "no signal". Olvastam, hogy lehet ez tápegység hibája is, valamint vga-é is. A vga új, a tápegység pedig egy kuka a márkáját illetően.
Egy táp egység csere megoldaná a problémát? Valamint hány watt-os táp szükséges a konfighoz?
es eddig jol ment ezzel a tappal?
a Watt az stimel, s"ot megfelelo 400 as is elvinn' a gepet
de menyid van tapra? mert ujonan 15 alatt nem igazan erdemes venni
de pl. Chieftec A80 CTG-400-80P
Chieftec A85 CTB-450S
ezeket 11-12ezer korul is talalhatsz
ipon.hu, pcx.hu
ha nincs ra akkor
hardverapro.hu n 5ezer korul is talalhatsz valamit
az itt ajanlott tipusokat osszeveted azokal amit hasznaltan talalsz.
A tápegységen és a meghajtókon, illetve a házon kívül a többit most vettem pár napja.
használtan gondoltam venni (5-6 ezerért). a hardveraprón s jófogáson egyaránt néztem.
amúgy azt olvastam sok helyen hogy az ilyen codegen meg egyéb ilyesmi tápok annyira nem érnek sokat, hogy hiába 450W-os de azt nem feltétlen adja le, meg kisütheti a gépet stb. egy cooler master 460as vagy 500as táp jó választás lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!