Hogyan érjem el, hogy olvassák a blogomat? Hogy tegyem "népszerűvé? "Hol hirdessem?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 01:32
2/7 anonim válasza:
Sajnos vagy nem (ezt mindenki döntse el magának) hazai szinten Dunát lehetne rekeszteni az érdektelen unalmas illetve tucat blogokkal. A kérdésedhez visszatérve hogy válaszoljak is : függ attól , hogy milyen témában , stílusban , renszerességgel írsz , milyen korosztály és társadalmi rétegnek szánod. Hirdetésként mindenkinek kéznél az internet , közösségi oldal pl facebook a blogodnak , ahol akár kontaktba is léphetnek veled olvasók és más bloggerek. Youtube videó formában is indíthatsz blogot (vlogot) , promotálhatod írásaid , így jobban megismernek mint embert , más az ha az írás mellé arcot és hangot is kapnak az olvasók nézők. Terjeszd a blogod ismerőseid körében , ők is tovább adhatják stb. Nem utolsó sorban pedig hasonló témájú blogokat vezető blogerekkel is felveheted a kapcsolatot és viszont ajánlhatjátok egymás blogját így több olvasóra szert téve. Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
érdekes legyen a téma.
A 100 ezredik bjúti blog senkit nem érdekel. Bár nem tudom miben utazol, azt nem írtad.
4/7 anonim válasza:
a cím legyen meghökkentő, figyelemfelkeltő..ha az nem megy, akkor a többi sem.
5/7 A kérdező kommentje:
Nemi erőszakról írtam, nem szeretném ha ismerősök tudnák én írtam. Arról írtam, hogy 17 éves vagyok, 3x erőszakoltak meg més sem adom fel, még se tudja szinte senki, csak a legjobb barátnőm, nem mutatom, nem adom fel pedig többször akartam. Szerettem volna egy-két elkeseredett embert megvilágítani arról, hogy sose adják fel, nem ér semmi se annyit. Hogy igen is felkel állni hiába is nehéz.Szerettem volna néhány tinilányra felhívni a figyelmet akik depressziósak, kisebb ügyek miatt. Sok osztálytársam ásta bele magát a depresszióba mert pl: dobta a barátja. Megakartam mutatni vannak akiknek nehezebb még se adja fel amíg él. Hiszen a remény hal meg utoljára. Sokan azt hiszik nekik a legnehezebb erre akartam felhívni a figyelmet, hogy nem (nekem sem) de egyszerűen menni kell tovább, nem feladni és tenni a saját érdekünkben. Erről szerettem volna írni.
2015. júl. 10. 14:00
6/7 anonim válasza:
Belinkelhetnéd a blogod elérhetőségét! Szívesen elolvasnám :)
7/7 anonim válasza:
Facebookon van egy olyan oldal,hogy ' Blogger bagázs' ha még aktuális ott hirdetheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!