Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen marókés fajták vannak,...

Milyen marókés fajták vannak, milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Páromat szeretném meglepni egy marókés készlettel. Láttam már ilyet, tudom hogy néz ki, de nem értek hozzá. Állítólag van két nagyobb kategória, egyik az valami "ablakos" nekem a másik kéne. Hogy hívják? Szabvány fejek vannak vagy adott géphez adott marókés kell?

2015. júl. 8. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Elég sokféle marókés van. Már csak a két nagyobb kategória a faipari és fémipari marókés. Sokkal egyszerűbb lenne, ha megírnád, milyen marógépről van szó (a legjobb a pontos típusa).

Csak egy tippem van, de lehet hogy felsőmaróhoz valóra gondoltál?

[link]

Ha ilyen, akkor azt kell tudnod, hogy milyen tengelyátmérőt fogad a gép, ehhez megint csak kell a gép típusa.

2015. júl. 8. 08:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, nem hittem, hogy ennyi mindenre kell figyelni. Majd megpróbálok kiosonni a műhelybe ... :)akkor már tudni fogok pontosabb adatokat is :)
2015. júl. 8. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!