A samsung galaxi okostelefonok tényleg nem jó fajták?
Nokia lumia 520-om volt és eladtam,mert venni akartam egy nokia 737 vagy 820-t de sehol nem volt és vettem egy samsung galaxi-t. De mindenki azt mondja,hogy jól tettem,hogy eladtam a nokiát,mert a nokia lumiák nem a legjobb készülékek,de hogy samsung galaxi duos készüléket vettem azzal is nagy butaságot csináltam,mert egy év múlva tönkremegy ,tiszta ramaty lesz,lelassul a net stb. Azt is mondták,hogy sony-t vagy hauwei-t kelett volna venni ,mert ezek jó készülékek.
A samsung galaxi tényleg nem volt jó választás?
Ilyen mint ez,csak az egyém nagy 5,1 " kijelzős.
Tényleg nem jó.
Hardveresen nincs velük különsebb baj, szoftveresen viszont kukába való.
Ronda, lassú, akadozós, X idő után még jobban lelassul, stb.
Nekem csak jó tapasztalataim vannak a Galaxy-kkal, több is megfordult már a családban. Pl Wonder, Tab3, S3 mini...
Azért lassúak, mert a Samsung egy csomó felesleges alkalmazást telepít rájuk. Én rögtön lebutítom, azaz sallangmentesítem a Samsungjaimat. További előnyük, hogy elég széles fejlesztői közösség kovácsolódik mindegyik köré (XDA), köszönhetően az eladott magas példányszámnak.
Tehát ha szeretsz ROM-okat próbálni, testre szabni, akkor jó választás.
Ha készen szeretnél kapni (miért is ne) egy stabil operációs rendszerrel ellátott telefont, akkor mást válassz.
Remélem segítettem.
"Én rögtön lebutítom"
Nem nevezném lebutításnak azt, amikor jobbá teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!