Mi értelme van egymást szidni hogy ez vagy az a jobb?
iphone vs android
Ps4 vs pc vs X1
Sorolhatnám....
Én úgy vagyok vele hogy legyen mindenkinek egy véleménye hogy szerinte mi a jó és ennyi. Azért anyázni a másikat , mert pl neKi iphone van, vagy mert pc-je van vagy éppen konzolja. Sose értem ezt meg.
Facebookon sok jo példa vaN...de akárhol máshol is. Valaki kijelenti hogy szerint ez a jó és akkor egyböl 100 an a k* anyád me szerinted ez a jó mit képzelsz...aztán mindenki leirja hogy szerinte miért ez meg az a jó és hogy te mekkora f* vagy :D ennek mi értelme??? Ok ha x nek ez kell de y nak meg a másik azért nem kell vérremenő vitát nyitni hogy na akkor most kinek miert van igaza...szerintem
Hát igen 😃
Jó lenne ha ide is írna egy ilyen, kiváncsi vok hogy ő mit érez amikor ezt csinálja 😃
Mert egyesek nem normálisak ilyen témában :D
A fanok elkezdik a vitát, hogy márpedig ez jó az meg szar.
Ott van, hogy hányan fikázzák az iphone-t? Hányan a samsungot? vagy a WP??
Egyes nagy "szakértők" nem bírják ki, hogy ne fikázzák vagy egyiket vagy másikat.
ps4 Vs X1 Vs PC is téma :D
Az is ízlés kérdése. (nekem pl xbox van, mert a controller nekem kényelmesebb, kézreállóbb, valakinek ugyanez a véleménye a ps controllerről)
Nem tudom....én is egyetértek az elsővel. Aki nem állja meg, hogy ne fikázza a másikat, és ne istenítsen valamit, az csak meg akarja saját magát győzni, hogy jót vett...
Tudod mire lennék kiváncsi...mert ugye az ilyen nem üti meg a 12 éves korhatárt 😃 élőbe mekkora pofájuk lenne 😂😃
Egyébként teljesen eggyet értek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!