Lenovo Z51-70 vélemény?
Figyelt kérdés
Mindenképpen olyan laptopot szeretnék venni, ami nem csak egy évig bírja, hanem tovább. Netezéshez, filmnézéshez, photoshophoz, esetleg játékhoz használnám.
Lenovo Z51-70-ről szeretnék véleményt kérni, érdemes lenne-e megvennem?
2015. jún. 28. 17:01
1/5 anonim válasza:
a legjobb választás!
én most vettem z50-t és nagyon jó!
2/5 anonim válasza:
Nem túl jó minőségűek a Lenovo notik és a garanciájuk is csapnivaló mostanság.
Inkább Asus N551-et lenne érdemes venned, ez minden szempontból jobb választás.
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg a Lenovo igen is jó és megbízható
Bár az Asus jobb, de dell, hp, toshiba már korán sem olyan jó mint régen, azokat lealázza a Lenovo!
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg nem jók ezek az olcsó Lenovók se a garanciájuk, de egyébként sem kizárólag márka alapján kell notit választani.
5/5 anonim válasza:
A ház és a bill kettéhajlik, a garancia nem túl jó, a panelja kissé silány TN, és a hűtése sem a legjobb. A Z51 pedig ennek a testvére. 150-ért még elmegy a Z50, de 250 körül már lehet jobb gépet is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!