Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Most fogok laptopot venni és...

Most fogok laptopot venni és kinéztem egyet. A. LENOVO G50-80-at és ez lesz a legelső laptopom. Mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés
Veleményt szeretnék kérni! De kérlek ne olyan nagyon "kocka" nyelven c: mert azért nem vagyok profi, ja és az is érdekelne, hogy ki lehet-e valahogy számolni mekkora a képernyője? Köszi a válaszokat :)

2015. jún. 20. 10:59
 1/7 anonim válasza:
Óvlak a lenovótól, mert sűrűn meghibásodnak. Azt mondják az asusokkal is sok baj van, és a HP-val is szivtam. Nekem van 2 acerem, és eddig jók. Az egyik 10 éve van, a másik 1 hónapja. Árban sincsenek elszállva.
2015. jún. 20. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_G50-80.jpg
2015. jún. 20. 11:08
 3/7 anonim válasza:

Most egyébként az általad kiválasztott jó árban van a edigitalnal:

[link]

elég gyengus, alacsony szintű játékok futtatására alkalmas.

2015. jún. 20. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
A Lenovo okes notebookokat keszit. Nem tudom, ez beleposzintnel mennyire igaz, de gondolom hozza azt a megbizhatosagot, mint a konkurencia. Maga a gep filmezni, netezni, irodai feladatokra szerintem nagyon megfelelo. A kijelzoje pedig 15.6 inch(~39.62 cm) atmeroju, nem igazan ertem, hogy ezt hogy nem talaltad meg.
2015. jún. 20. 11:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor milyet ajánlotok? Iskolához, film nézéshez, jàtékhoz? (árban max. 140-150 ezer) és köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2015. jún. 20. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Mi a tapasztalatok a Toshiba/Fujitsu/Asus/Acer/Hp/Dell, márkákkal kapcsolatban?
2015. jún. 20. 11:29
 7/7 kérdező.. ***** válasza:

[link]

vagy

[link]

2015. jún. 20. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!