Killer0427 kérdése:
Az a kérdésem hogy mikor skypon beszélek azt mondják a többiek hogy nagyon vékony a hangom. Mért van ez?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 19:57
1/5 anonim válasza:
A sound test service-ben teszteld le. Lehet, hogy tényleg vékony.
2/5 A kérdező kommentje:
Leteszteltem ott a skypon de nekem ott vékony a hangom
2015. jún. 25. 22:48
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
de nem olyan a hangom mint a mikrofonban a haverjaim is mondták a valóságban sokkal méllyebb
2015. jún. 26. 09:16
5/5 anonim válasza:
Lehet egy új mikrofon megoldás lenne a problémára. Sok embernél tapasztaltam azt, hogy mikrofont cserélt és szó szerint hozzá kellett szoknom a hangjához, mert egyáltalán nem olyan volt. Én is, amikor pl telóról beszélek azt mondják sokkal jobb és hogy tisztább
Esetleg még rossz konfig
És nem feltétlen a drágább mikrofon a jobb, tapasztalatból mondom :D
Nekem sajnos valahogy mindig sikerül megtörnöm a kábelt és engem bár nem zavar, de a többieket eléggé... szóval elég gyakran váltogatom :D Jelen pillanatban egy Genius van, de nem tökéletes. De egészen elfogadható, célnak megfelel :)
Egyébként még mikrofonváltásnál nekem is mondják, hogy itt mélyebb, vékonyabb, dobozosabb és stb. Vagy túl halk/hangos -bár ezen elég könnyű változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!