Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kéne így melegednie ennek a...

Kéne így melegednie ennek a led fényforrásnak? Kéne aggódnom?

Figyelt kérdés
vettem ma egy ledes "égőt" a tescoban [link] ebben a listában a 10 wattos. egyenlőre működik normálisan, de magára hagytam egy órát üzemelni és mire visszamentem szaga volt, nem égett műanyag, de valamilyen érezhető amit ez okozott, és olyan forró a fehér része a búra mögött hogy nem lehet kézzel megfogni. normális ez? tudom a régebbieknél itt voltak ilyen alu hűtőbordák, de ugye hogy itt nincs ilyesmi. létezhet hogy azért érzem mert új, vagy valami gond van?
2015. jún. 23. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Ajjaj. Megnéztem az egyikképet kinagyítva.

Utólag van az összes szöveg és logo ráphotosopolva. Egy íves felületre szitázott szöveg nem így néz ki....

[link]

Gondolom kellett valami kép róla, aztán csináltak egyet.

Tesco = olcsó, legalja. Nem szabad ennyire melegednie, szagának pláne nem szabadna lennie. Nem rég cseréltem ki itthon mindent ledes fényforrásra. Órák után is leginkább a "kézmelegnél" kicsit melegebb a hőmérsékletük. Szaguk egyáltalán nincs. Ha azt mondom, Osram márkájú, az talán még nem reklám.

2015. jún. 23. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne érezd ám magad átvert baleknak, ha jobb minőséget vásárolsz. Én pár Tungsramot használok, nem remeg a fényük és folyamatos használatnál is legfeljebb "meleg" szintre izzanak fel.
2015. jún. 23. 22:13
 3/7 A kérdező kommentje:
van egy olyan sejtéjem hogy lehet a lámpa a ludas, ki fogom próbálni egy másikban kíváncsi vagyok nem-e itt lehet valami zűr
2015. jún. 23. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a fányforrás olyan meleg, hogy nem lehet kézzel megfogni, miért is lenne a lámpatest a ludas? Ne keress már önigazolásokat, hogy mégsem vackot vettél. Nyugi, az occókicikínai ledlámpa a hunyó.
2015. jún. 23. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

A nagy fényerejű ledek nagyon melegszenek.Ne izgulj különösen, de biztosíthatunk, hogy az égő a bibi.

A normális égők normálisan működnek, a silányak meg rosszul.

A minőségi nagy fényerejű ledek eleve hűtéssel szereltek. Mi gyártottunk olyant, amin a forrasztóanyag bugyogott ventilátor nélkül, igaz a napba lehetett nézni, de arra nem.

2015. jún. 24. 06:40
 6/7 A kérdező kommentje:
hát, másikban is ezt csinálja. nem tudom egyáltalán használjam-e így. pedig higgyétek el próbáltam ügyelni rá, direkt kerültem az apróhirdetéses oldalakon árultakat, vagy amin látszott hogy "gagyibb", régebbi, olyat választottam aminek a szórásszöge is nagyobb, azt gondoltam boltból, ha tesco is, mégiscsak olyanokhoz jutni már ami megfelelő. még az ára sem sugallta azt,azt hittem 1600 ftért lehet kapni normálisat sajnálom.
2015. jún. 24. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnálhatod, mert ennyiért megvan egy jó minőségű körte is. Fater jut eszembe rólad, mert néha ő sem kímél energiát/pénzt, hogy megszerezhesse a világ legszarabb termékét :)

[link]

[link]

2015. jún. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!