Vac bannt kaptam. Jogosan kaptam mival V-sat hack et használtam, de mégis ez mennyi ideig tart? Vagy hogyan lehet ezt visszaforditani?
eloszor ugy gondoltam, mint admin elkuldelek a bus budos francba hogy egyaltalan ilyennel probalkoztal, de aztan esembe jutott hogy anno en is kiprobaltam szamtalan hacket... aim speed wh...
A lenyeg: a VAC security ban az egesz steamed blokkolja igy azar hasznalhatatlanna valt, illetve csak olyan szerverekre tudsz majd feljarni ahol nincs VAC secutiry altal nyujtott vedelem. Rgo olyan szerverekre tuds csak feljarni ahol zommel csak speedes aimos es whs lesz. Kikuszobolni ugy tudod hogy uj steamet veszel. a tovabbiakban azt tanacsolom hogy ne hasznalj segedeszkozt.
Kedves kérdező, ha már belinkelsz egy oldalt ahol erről van szó olvasd el ezt is :
VAC BAN: AZ ADMIN NEM TUD ADNI VACBANT! A vacbant csak a VAC adja akkor, ha cheatelsz STEAMES szerveren! Ezt a ban fajtát nem lehet feloldani, nem tudja feloldani senki! + Kidobhatod az ablakon a steames cs-d, mert nem tudsz felmenni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!