Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Segitseg, virus! Leheti a...

Segitseg, virus! Leheti a penzt a bankkartyarol?

Figyelt kérdés
Virusos lett a gekem.mikor megprobaltam leszedni a sims 4et. azota egyetlen/CinemaPlus/ alkalmazast nem tudok eltavoltani onnan... nost leszedtem egy ingyenes alkalmazast, meg is ott volt egy LayPassos ikon de keson vettem eszre... Nem kert bankattyaszamot es nem is adtam meg.Akkor most mi lesz? Segitseg><

2015. jún. 18. 13:58
 1/1 anonim válasza:
Ha nem adtad meg a bankkártya számod, a CVC kódot, a jelszavad, és korábban sem jegyeztetted meg a gépeddel az ilyesféle fontosabb adatokat, akkor nincs mitől félned, hiába vírus, kitalálni nem fogja, hacsak be nem gépeled. Van olyan vírus, az ún. keylogger, ami megjegyez minden leütött billentyűt, és aki az információt megkapja az kiszűri, hogy melyik lehet a banki belépési adatod, szóval a helyedben megkérnék egy hozzáértőt, hogy takarítsa le a problémás dolgokat a gépedről.
2015. jún. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!