Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Bankkártyáról pénz átutalás?

Bankkártyáról pénz átutalás?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy ha nekem van egy bankszámlám hozzá kártyával és azon van pénzem azt én át tudom utalni egy másik személynek?Például akarok pénzt utalni egy Németországi ismerősömnek,lehetséges ez?Nem ugyanannál a banknál van számlánk.Amennyiben ez lehetséges a pénznemekkel mi a helyzet?Nekem a számlámon HUF van és neki Euró,ilyenkor magától átalakítja ha utalok neki?
2014. ápr. 20. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Bemész a bankba, megmondod, hogy erre a számlaszámra szeretnél utalni (az ismerősödé) a tiedről. Kész.
2014. ápr. 20. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Erre való az utalás. Pénzt küldhetsz :)

Lépj be a netbankodba, ott lesz belföldi vagy nemzetközi utalás. Ha németországba akarsz pénzt küldeni, nem csak a másik fél bankszámla számára, hanem a bank IBAN azonosítójára is szükséged lesz. A pénzváltást a te bankod végzi az általuk megszabott euró árfolyamon amit a weboldalukon megtalálsz. A nemzetközi utalásnak van 1-2 nap átfutási ideje, és pénzösszegtől függően több pénzbe kerül mint egy sima belföldi utalás (a pénzváltáson felül)

Az árakról érdeklődj a bankodnál

2014. ápr. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!