Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szünetmentes vs normál tápegys...

Szünetmentes vs normál tápegység? Illetve ECC vs sima ram?

Figyelt kérdés

Hello!

Éppen egy alap szerver vásárlása elött állok és nem tudom,hogy mire lenne jó a szünetmentes táp...fontos?

Nem lenne durva szerver,csak egy pár MC és TS szerver futna róla... (2 MC és 1 TS). 24 órában kéne fusson külömböző táp problémák nélkül.

Illetve ECC ram fontos lenne ekkora szervergépnél?

A jövőben sem futna róla több szerver max 3-4... Szóval fontos lenne?

Válaszotokat nagyon szépen köszönöm!

Tervezett rendszer:

Intel Pentium G3250 2x3,2GHZ

1x 4GB Crucial Ram

MSI H81M-P33 alaplap

És egy 230W-os FSP tápom van itthon hozzá ha az elég lenne. (Jól szolgált már lassan 5éve!)

2015. jún. 8. 19:18
 1/3 anonim válasza:
A szünetmentes táp nem árt hiszen nem akarod hogy leállást okozzon egy kis áramszünet, ez logikus, az ecc viszont mellőzhető, kár annyit ráköltened, játékszerver elvisel pár bit hibát, nem omlik öszze. Ami viszont fontosabb, én erősebb processzort használnék és több ram memóriát. A szervernek nagy a számítási igénye, kell az izmosabb CPU.
2015. jún. 11. 13:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm! Mi a véleményed a Xeon x5550-ről? :D
2015. jún. 11. 16:53
 3/3 anonim válasza:
húúú jó későn értem vissza, bocsi, szerintem már nem is téma, de a xeont nem ajánlanám, igaz hogy szerver cpu, de sokkal régebbi arhitektúra, egy kihaló kor procija, LGA 1366 os socketű lapot alig találsz már, az álltalad írt proci LGA 1150 es és az jó, az aktuális, és i7 ig is elmehetsz találsz beleillő procit, csak a pénztárca szab határt. üdv
2015. aug. 8. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!