Csaba9292 kérdése:
Tegnap vettem egy 6970 vidikarit havertól és eléggé idegesítő problémám van vele, GPU-Z szerint pci-e 1.1 x4 módban fut a kártya, tudnátok e benne segíteni, h normál módban, vagyis 2. 0ban fusson?!
Figyelt kérdés
Igaz a tápegységem lehetne nagyobb is,de simán elkéne h bírja,FSP Bluestorm 500W,12V-os ágon 480W-ot ad le,és 400W-ot sem eszik gépem,i3,2GB RAM,1 vinyó és kb ennyi,alaplap asus p7p55-lx,ami támogatja crossfiret,első slotban,amit eddig 3éve használok majdnem,bekapcsolom gépet,képet nem ad,Asus honlapján le van írva,h második slot pci-e 2.0 x16,de 4x-ben fut,amit nem értek,miért írnak x16-ot akkor...volt már gépemben GTX 285,simán elbírta,igaz kicsit kevesebbet eszik annak tdp-je 210W,6970nek meg 250W,pontos típus Gigabyte 6970 2GB oc WF3,haver mondta h egy szar codegen is vitte 450W-os igaz terhelés alatt kikapcsolt gép,szal nemtom mi lehet a gáz,miért nem megy alaplap elsődleges slotjában kari,vagyis miért nem ad képet,segítsetek pls,mert így ennyi erővel vehettem volna egy GTS450et is,kb azzal ér így fel x4es módban...2013. dec. 10. 16:20
1/4 anonim válasza:
Először is melyik slotba raktad be? Kékbe vagy a feketébe?
2/4 A kérdező kommentje:
Egyértelműen kékbe,de semmi kép,feketében nincs gond,csak hát így ugye jóval kisebb sávszélesség... de sztem táp lesz
2013. dec. 10. 19:54
3/4 anonim válasza:
A kék lenne az elsődleges, de ha a feketében üzemel akkor ott az alaplapi foglalattal lesz a gond. Másik táppal volt már lehetőséged kipróbálni?
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem,remélem mihamarabb lesz rá lehetőségem,azért nem gyanakszom annyira kék,elsődleges foglalatra,mert azelőtt mikor beletettem 6970et,benne volt 1 másik vidikari,azzal meg működött,szóval sztem az kizárva,sztem a táp lesz a ludas,csak arra meg már nem maradt pénzem :( szal jövő hónapig ki kell h bírjam,pedig tesztelgetném már bf4 stb :D
2013. dec. 11. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!