Miért jobb az SSD?
Figyelt kérdés
Miért jobb az SSD-re telepíteni a rendszert mint a merevlemezre? Köszönöm előre is!2015. jún. 6. 07:40
21/30 anonim válasza:
akkor ott nem az ssd-vel van baj. Próbáld ki másik alaplapon
22/30 anonim válasza:
nem igazán van másik alaplap kéznél...
23/30 anonim válasza:
plusz nem szedem szét ezért a gépet
24/30 anonim válasza:
Nincsenek barátaid?? Vagy a családban másik gép?? Na mindegy, nem az én gondom, de ne az ssd-t hibáztasd ha rossz a géped
25/30 anonim válasza:
nincs kedvem szétszedni a gépet
és ja nincsenek barátaim
max a barátnőm új lap topjába tudnám kipróbálni, de nem akarom szétszedni, mert garanciás, tehát kilőve...
családba??? mi az a család? nekem olyanom nincs :) talán még kiskuki koromba volt, unokatesomnak van még mondjuk egy 15 éves gépe, de nem hiszem, hogy IDE csatlakozó belemegy a SATA_ba és ugyan azt nyújtja... Szal nem nincs.
De am miért lenne rossz a gépem?
kb 2 éves az alaplap, tök tudja miért csinálja ezt a másolásos hülyeséget.
ink magyarzád el.
26/30 kérdező.. válasza:
Inkább vidd be egy gépes szakihoz.
27/30 anonim válasza:
Minek? nincs baja
csak szerinted, mert másolgat
28/30 anonim válasza:
biosban nem kell beállítani valamit?
29/30 anonim válasza:
állítgattam ezt azt, de nem hiszem.
jónak kell lennie
30/30 anonim válasza:
visszaállítottam az alaplapom gyárira, ugyan olyan maradt a másolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!