Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyivel jobb minőségű...

Mennyivel jobb minőségű felvételt lehet csinálni egy diktafonnal a táskában, mint pl. egy telefonnal a padban? (egyetemi előadás)

Figyelt kérdés

Ezek a tollnak álcázott diktafonok mennyire használhatóak?

[link]

2015. jún. 4. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:

jó kérdés..eszköze válogatja.

az én nokiáimmal például videóüzemben lehetett normáli, nagyon jó minőségű hangfelvételt készíteni..csak diktafonként gyenge volt..

asszem az igazi, profi optimus diktafonok a verhetetlenek.

egy GSM boltos talán többet látott e téren, azt kérdezd..

2015. jún. 5. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
telefonra találtam egy jó appot HI-Q MP3 recorder (android) igaz izetős meg kell 1 kicsit állitgatni de olyan felvételt lehet segitségével késziteni, hogy az csak na, pld itthon beállitottam és ahogy masszőr kurzusra jártam akkor feljátszottam vele az összes előadást az aksit sem vette nagyon igénybe ugyh. 100% osan megvayok vele elégedve, padba tettem a mobilt ha táskába teszed akkor a táska legtetejére, zsebbe ne rakd mert ha mocorogsz akkor ahogy mozogsz felveszi a az anyag csuszkolását is és akkor nem fogod érteni mit mond az előadó ez tapasztalat, elég ha kinyujtod a lábad vagy egy kicsit megmozdulsz
2015. jún. 5. 10:31
 3/5 anonim válasza:
Én mindig telefonnal vettem fel, kitettem a padra mondjuk a tolltartómba vagy mellé, és teljesen jól lehet hallani :)
2015. jún. 5. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat (ment a zöld jel).

Nekem is Nokiám van (Lumia 920) eddig ezzel, valamint a kis mp3 lejátszómmal(Sansa Clip+) próbálkoztam elég jó eredményekkel, csak kíváncsi lennék, hogy egy komolyabb erre a célra kihegyezett masinával mennyivel lehetne jobb felvételt készíteni. Ezekkel is érthető a szöveg, csak kevésbé élvezhető.

2015. jún. 6. 02:51
 5/5 anonim ***** válasza:
A jobb diktafonok, amiken bika mikrofon van, olyan 30e körül kezdődnek.
2015. jún. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!