Van egy nem fogadott hívásom a +2693364120 számról. Tudtok róla valamit? A tudakozó szerint afrikai szám.
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 14:29
1/6 anonim válasza:
Afrikai szám. Nem egy helyen olvastam már (forrást nem tudom már), hogy kb mindenkit felhívnak afrikai számról és ha felveszed több tízezreket vehetnek le a pénzedből. Szóval lehúzás fel ne vedd!
2/6 anonim válasza:
Ha magyarországi előfizető vagy és magyar szolgáltatási területen vagy akkor egy vasadba sem fog kerülni.
Nyugodtan felveheted a hívást és beszélhetsz vele.
Vissza viszont ne hívd!
4/6 anonim válasza:
"Nem egy helyen olvastam már (forrást nem tudom már),"
Jóvan kismókus, nem tudsz te szzart se, de legalább nagyon okos vagy. A témában tipikus okostojás.
Kérdező neked a visszahíváskor keletkezne költséged, amin az útközbeni szolgáltatók és a szám tulajdonosa megosztozik, hasonló rendszerben, mint az itteni emelt díjas szolgáltások. Ennyi az afrikai számok titka, minden más túlspilázott fészbúk-hülyeség (lásd első válasz)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már tiltólistán van.
2015. jún. 5. 19:13
6/6 anonim válasza:
"Köszönöm a válaszokat. Már tiltólistán van."
Tudatlanság tipikus esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!