Mit gondoltok a windows 10ről? Érdemes telepíteni?
első: te egy hihetetlen szüklátókörű idióta vagy...
Persze, hogy érdemes kipróbálni, legalábbis win8-ról mindenképpen, én maradok a 7-nél egyelőre, elvégre annyira instabil, hogy hogy évek óta egyszer sem fagyott vagy lassult be, se egy fx8-as gépen, se a régi, őskori leleteimen a másik szobából...
Én biztos várnék még vele pár hetet a megjelenés után, az optimalizáltság kedvéért, meg driverekkel kapcsolatos hírek miatt.
Hallottam egy-két hátrányos tulajdonságáról, amikről nem tudom, igazak-e egyáltalán, de ettől függetlenül összességében szimpatikus kis rendszer, amit szívesen kipróbálnék. Tetszik, hogy a 7 és 8 közötti átmenet, külsőre és bizonyos egyéb aspektusaiban is. A 7 messze az egyik legjobb Windows volt az XP mellett, s a 8.1-ből is kihoztak valami egész használhatót, frissítésekkel.
Kell egy kis idő, hogy egy új rendszer kiforrottabb, használhatóbb legyen, mint a már megszokottak, és nem szeretném azzal tölteni a nyarat, hogy bosszankodom, mert esetleg ez meg az nem indul el. De ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!