Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudok telepíteni az...

Miért nem tudok telepíteni az Acer aspire 1700 gépemre?

Figyelt kérdés
Van egy acer aspire 1700 gépem. Ubuntut használtam rajta. Feltettem rá egy win xp sp2-t, tönkre ment letöröltem és újra ubuntut tettem fel. Ok 1 hónapig ment és az ubuntu nem indult el. Kiírta hogy stage 1.5 és kikapcsolt. Próbáltam egy másik windowsal és ott azt írja ki hogy ez a telepítő dll hibás a cd-n, Újra elindítom tovább megy de nem formázta le a partíciót mert linux formátumban volt. Mi lehet a baja, hogyan telepíthetnék rá újra windows-t?

2015. máj. 23. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerzel egy eredeti Windowst vagy gyárit és nem valami buheráltat, leformázod a winyót a telepítővel de nem gyorsformázásba, és telepíted a windowst.
2015. máj. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!