Miért nem tudok telepíteni az Acer aspire 1700 gépemre?
Figyelt kérdés
Van egy acer aspire 1700 gépem. Ubuntut használtam rajta. Feltettem rá egy win xp sp2-t, tönkre ment letöröltem és újra ubuntut tettem fel. Ok 1 hónapig ment és az ubuntu nem indult el. Kiírta hogy stage 1.5 és kikapcsolt. Próbáltam egy másik windowsal és ott azt írja ki hogy ez a telepítő dll hibás a cd-n, Újra elindítom tovább megy de nem formázta le a partíciót mert linux formátumban volt. Mi lehet a baja, hogyan telepíthetnék rá újra windows-t?2015. máj. 23. 11:32
1/1 anonim válasza:
Szerzel egy eredeti Windowst vagy gyárit és nem valami buheráltat, leformázod a winyót a telepítővel de nem gyorsformázásba, és telepíted a windowst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!